Op deze website kunt u steeds de laatste actuele 112 berichten vinden van regio Zuid-Oost Brabant, rechtstreeks vanuit het P2000 systeem van:

Op dit moment publiceren wij enkel actuele meldingen vanuit het P2000-systeem. In de toekomst willen wij dat graag uitbreiden met uitgebreide berichten en fotomateriaal. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig die als redacteur willen optreden in deze website en teksten zelf plaatsen en voorzien van fotomateriaal. Uiteraard onder volledige begeleiding van de hoofdredacteur.

Zoek je ook een leuke hobby en wil je redacteur worden van 112KEMPEN.nl, vul dan onderstaand formulier volledig in. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je je persoonlijke inlogcode om direct je berichten te posten.

Let op! Je moet wel tenminste 16 jaar zijn om deel te nemen.

 

Aanmeldformulier redacteur 112KEMPEN.nl

Let op! Alle velden zijn verplicht invoer.
Alle in bovenstaand formulier ingevoerde gegevens zijn enkel bedoeld voor onze deelnemers administratie. Deze worden dan ook vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven of verkocht aan derden (mits om juridische redenen).
Deze website is een onderdeel van Jansen Internetservice en verwijzen wij u voor onze privacyverklaring graag naar de hoofdwebsite www.janseninternetservice.nl waar u deze kunt vinden in de laatste versie.

Our website is protected by DMC Firewall!